Nu var det länge sen...

Ja ni, det här med blogg kanske inte var vår grej...vi kommer inte ihåg att skriva eller så tycker vi att vi inte hinner och har tid. Men vi ska väl inte ge upp än...skam den som ger sig.

En sommar har gått och hösten är här med full kraft. Sommaren har varit väldigt bra om än alldeles för kort i mitt tycke. Vi lyckades i alla fall pricka in semestern precis de veckorna som solen och värmen var här och det får vi väl vara tacksamma för. Vi har hunnit med en hel del kul också, bl.a. en Danmarksresa, en minisemester i Ockelbo, hörbärgning (så klart), en till minisemester i storstan, Stockholm. Lite bilder kan ni få se senare, orkar inte ikväll.

Det har också varit lite tråkigheter, vår katt Minus blev överkörd för en vecka sedan. Några snälla människor hade hittat honom och lämnat in honom hos polisen som körde honom till ett hunddagis. Ägaren där lyckades efter diverse detektivarbete hitta på oss, vilket egentligen var helt osannolikt. Vi hämtade Minus men tyvärr var han så skadad att veterinären samma kväll fick låta honom somna in. Nu vilar han under äppelträden här hemma på gården. Rasmus brukar se honom i Kattlandet, där han springer på grönt gräs och jagar råttor.

En kort uppdatering...men den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge...  =)

Kram till er alla


RSS 2.0